5 fede hårprodukter fra American Crew

Prøver du at gøre noget nyt ved dit hår? Hvorfor ikke dykke ned i et nyt brand som American Crew, der producerer alle mulige typer hårprodukter i høj kvalitet til fair priser? American Crew laver også andre produkter, så som barberskum, deodorant og lignende, men her vil vi fokusere på deres line-up af hårprodukter til mænd. Dermed ikke sagt at de ikke også kan bruges af kvinder og andre. 

Fem fede produkter 

Her får du en hurtig liste over fem fede produkter til håret fra American Crew. Det kan være et sted at starte, hvis du vil prøve at gøre noget nyt ved manken. Produkterne er alle relativt billige, så derfor risikerer du ikke et stort tab, hvis ikke du ender med at bruge dem hver dag. 

  • American Crew Molding Clay 

 En hårvoks, der findes i forskellige varianter. Som det meste hårvoks er den klart mest egnet til kort hår, men kan også gøre noget ved de længere hårpragter. Giver dit hår hold og shine, så du kan sætte det, og det holder hele dagen. 

  • Heavy Hold Pomade 

Denne pomade giver endnu stærkere hold i håret end den almindelige voks. Det er oplagt, hvis du vil prøve at stryge håret tilbage, så det bliver siddende hele dagen. Et rigtig amerikansk grease produkt. 

  • Daily Moisturizing Shampoo 

Med denne shampoo kan du få fugtet dit hår og hovedbund, hvilket særligt kan være nødvendigt, hvis du har relativt tørt hår. Dit hår får glans og styrke, og du kan bruge shampooen hver dag, uden at det tager skade. 

  • Boost Powder 

En lille bøtte pulver, du smører i håret, som giver det finish og tykkelse, struktur og volumen. Kort sagt kommer dit hår til at se mere markeret og bedre ud. 

  • Superglue 

Sidst men ikke mindst har vi den sjove Superglue fra American Crew. Det er en ekstrem udgave af deres voks- og pomadeprodukter, som virkelig giver hold og glans til håret. Her kan du sætte dit hår i helt vanvittige positioner, og det bliver bare siddende. Dette produkt er oplagt, hvis du virkelig skal klæde dig ud eller have et vildt og iøjnefaldende look. Den kan dog også bruges som bare en almindelig voks. 

Eksperimentér med dit look 

Det fede ved disse produkter fra American Crew er, at de er billige og nemme at få fat på, samtidig med at de kan gøre en stor forskel for dit daglige look. Hvorfor ikke prøve noget nyt? Et enkelt af disse produkter kan få dig til at stå frem fra mængden på en helt ny måde. 

Hvis alle er vant til at se dig på en måde, kan det både være godt eller dårligt. Med nogle produkter fra American Crew kan du for eksempel møde op til en fest med dit hår sat i en vild og eventyrlig frisure. På den måde viser du, at du ikke er bange for at tage chancer, samtidig med at du ser godt ud, og endda uden at det koster særlig meget. Det er forsøget værd!