Frokostordninger i København – Hvad kan de tilbyde?

En fast frokostordning til din virksomhed er et tydeligt signal til dine medarbejdere om, at du tænker på dem. Særligt hvis leverandøren laver lækker mad. Frokost er en gylden mulighed for at samles på arbejdspladsen, så hvorfor ikke samles omkring et velsmagende måltid? Der findes mange grunde til at have en fast frokostordning, og her kommer de væsentligste grunde. 

Sund mad til medarbejdere 

Først og fremmest så er det en mulighed for at sikre en sund arbejdsplads. Mange leverandører sætter fokus på at levere sund og velsmagende mad. Hos Ryde Gastronomi, som du finder på https://ryde-gastronomi.dk/, finder du mange, farverige valgmuligheder til sund mad. Alle retter er afstemt med ernæringsterapeut, så du kan være sikker på at der er en balanceret fordeling af proteiner, vitaminer, kulhydrater og meget mere. Med frokostordningen får I både varm mad, lækre salater, flere forskelligt slags brød samt pålæg. 

Mange mennesker har også en tendens til at vælge den samme frokost, hvis de selv skal stå for den. Med en frokostordning får du mulighed for at prøve nye retter og råvarer, som du måske ikke har prøvet før. Det kan være du endda bliver inspireret til nye veje i dit eget køkken.  

Et bæredygtigt valg 

En hovedårsag til, at man bør vælge frokostordninger fra lokalområdet, her København, er at det er det mest bæredygtige valg. Hos Ryde Gastronomi udvælger de lokale, økologiske råvarer, til din mad. Og disse råvarer er naturligvis også udvalgt ud fra sæsonen, så der er mindst muligt klimaaftryk. Ydermere er der også fokus på at undgå for meget madspild, og derfor bliver maden vejet, så kunderne ikke ender med at smide dyrebar mad ud. Er der overskud af den mad der bliver lavet, forsøger kokkene at inkorporere det i andre sammenhænge, og således genbruge hvor det er muligt. 

Til sidst er der plastikspørgsmålet. Hvad med alt den daglige plastik, som maden bliver leveret i? Det er ikke noget, du skal tænke over her, da al maden bliver leveret i rigtigt service. Udover at det er skønnere at spise af rigtigt service, så spares miljøet også for mere plastik. Det er mad med god samvittighed. 

Alternativer til vegetarer og veganere 

Har du en særlig kost, hvor du undgår visse typer madvarer, så er der også mulighed for at få speciallavet måltider uden merberegning. At være allergisk, eller på anden vis have særlig krav til den mad, man spiser, bør ikke koste ekstra. Der er stadig tale om sund, varieret og varm mad. Frokost skal være et inkluderende måltid, hvor alle kan være med uden problemer. Husk blot at notere jeres særlige præferencer i bestillingen. 

Ugeplan med detaljer om maden 

Vil du gerne vide, hvad maden byder på i løbet af ugen, så kan du altid finde en opdateret ugeplan på hjemmesiden. Her kan du i detaljer læse, hvad der bliver serveret. Dette gælder både den “almindelige” madplan, samt vegetarplanen. Det giver kunderne mulighed for at ringe på forhånd angående allergener eller andre spørgsmål.