Kreativ indretning af store rum

Har man flere rigtigt store rum i sit hus, så kan det jo være fristende at dele dem op. De mindre rum er nemlig ofte nemmere at indrette og i flere tilfælde, også langt mere praktiske. Dog så ødelægger man noget af lys flowet, og det åbne-look ved de store smukke rum. Det er derfor ikke helt nemt lige at gennemskue, hvad den bedste løsning egentligt er.

Det kommer selvfølgelig også an på, hvordan resten af huset er indrettet, og om I har behov for et par ekstra værelser. Der er jo derfor ingen løsning, som kan dække alle behov, dog så er der et par løsninger som er oplagte, men måske stadig nogen ting som man ikke lige havde tænkt på. Læser du med her, kan du få nogle forslag. 

Opdel rummet med en New Yorker væg

En New yorker væg, er en stor glasvæg, ofte med flere mindre vinduer opdelt med sort træ. Man kan opdele et rum med den og den har et par helt særlige fordele. Det kommer af, at den er lavet af glas, på den måde så beholder du lyset gennem rummet, og du behøver ikke at bekymre dig om, om der er vinduer i del du skære af. Du beholder fornemmelsen af de store moderne rum, og mister altså på den måde ikke følelsen af de store vider.

En anden fordel ved en New Yorker væg er, at den passer ind i ethvert hus, som du kan hos New Yorker væg. De har et udvalg af de klassiske New Yorker væge, så du kan her få en fornemmelse af hvordan de ser ud. Vil du også gerne fornemme, hvordan de ser ud i et rum, så kan du finde en masse billeder af dette på forskellige sociale medier, hvor du kan hente lidt inspiration.

Det er især oplagt hvis du mangler et kontor, en lille ekstra stue, eller et lege sted for børnene, hvor det altså ikke gør så meget at man kan kigge ind, men stadig gerne vil have afskærmet noget lyd. Lyder dette som din situation, så er det altså virkelig bare at komme i gang med at lede efter den perfekte New Yorker væg. 

Indret det som flere små rum

Har du et stort rum, men har egentligt ikke behov for at det bliver opdelt, men har du blot lidt problemer med at indrette det, så er der et par simple tricks som du kan følge, for at få det store rum til at fremstå pænt og moderne. Et godt tip er blandt andet at opdele rummet i flere små sektioner, alt efter hvad du har brug for i de forskellige.

Det kunne f.eks. være stue i den ene halvdel, og bar i den anden, eller lignende. Her kan du sagtens indrette hver del, som om der var en væg imellem, altså gør det ikke noget at sætte en sofa med ryggen til bar-areaelet, da det blot er med til at understrege de forskellige dele. Det er altså rigtigt godt sted at starte, og så kan du arbejde dig videre derfra.