Når du skal printe


Til studier, til arbejde, eller bare for sjov. En printer er altid god at havde i nærheden, når du skal printe opgaver ud eller bare godt kan lide at madplanen kan hænges op på køleskabet. Men de fleste kender den ulidelige frustration, når du lige skal til at printe, men papiret kommer ud med sløret skrift, eller blot et blankt papir. Som de fleste ved, skyldtes dette at du er løbet tør for printerblæk. Det er først og fremmest irriterende, men også upraktisk, hvis du skal skynde dig og pludselig står uden blæk. Måske er det din datter der har brugt de sidste dyrebare dråber, på at printe et billede ud af sin kendis-crush, eller måske er det din kæreste, der lige skulle printe sin nye e-bog ud på papir. Uanset hvad, er det ikke en situation nogen gider at stå i, og derfor er det altid en god ide at købe printerblæk i god tid, og gerne meget af det.

Køb store mængder

Om du har en stor familie, dit eget firma, eller kun printer i ny og næ, er det altid en god at købe store mængder af printerblæk. På den måde løber du ikke lige så hurtigt tør, du har til lang tid, og store mængder af printerblæk er billigere end blot at købe enkelt. Så spar faktisk penge ved at købe store mængder – du får det helt sikkert brugt op. Du kan jo eksempelvis gøre det til en vane at printe en ugentlig madplan, hvilket gøre ugen mere overskuelig. Eller printe dine opgaver til studiet eller notater fra arbejdet. På den måde er der også plads til at kæresten eller børnene, kan låne printeren og gå lidt amok i ny og næ.

en printer

Farvepatroner der sætter lidt liv i papiret

Nu hvor du alligevel er i gang med at købe nyt printerblæk, er det måske en god ide også at overveje nogle farvepatroner. Selvfølgelig er helt almindelig sort/hvid print, perfekt til arbejds- og studiebrug. Men en gang imellem er det altså bare lidt sjovere at peppe tingene lidt op. Giv dine studienoter lidt overblik, med farvekoordinering, eller put lidt spræl i rapporten på arbejdet, med en iøjnefaldende overskrift. Tit kan både printerblæk og farvepatroner købes i pakker, hvilket er smart men også billigere end at løbe det hver for sig

Printerblæk til din virksomhed

Måske er du selvstændig, måske er du ansat i en større virksomhed og står blandt andet for indkøb af kontorartikler. Hvis du er ny på jobbet, er det vigtigste at du først lige tjekker om du har at gøre med en laserprinter eller en klassisk blækprinter. Køber du lasertoner til en blækprinter, kommer du ikke særlig langt, ej heller omvendt. Når du har identificeret hvilken printer du har med at gøre, mangler du sådan set bare at finde frem til printermærke, serie og model. Når du har identificeret dette, hvilket du på det fleste printere kan finde frem til på selve printeren, kan du gå i gang med at anskaffe dig printerblæk og farvepatroner eller lasertoner.