reEL-installation – Elektriker Hvidovre klarer det hele

Mangler du en elektriker til et el-syn, udskiftning af eltavle eller til at renovere køkken eller badeværelse. Hvad enten det er privat, erhverv eller boligforening, så håndterer reEL-installation både stort og småt. Du finder dem her.

Få et el-syn ved køb eller salg

Er du ved at sælge hus eller lejlighed, så er det ofte et krav, at der foretages et autoriseret el-tjek. Det er dog ikke altid lovpligtigt, og står du derimod som køber, så er det vigtigt at bede om at få udført en elinstallationsrapport. Ved at få en autoriseret elektriker Hvidovre til at kigge forbi kan du nemlig få kendskab til elinstallationernes tilstand, før du skriver under. Det er en rigtig god idé, hvis du vil undgå en uforudset udbedring for et stort beløb.

Gammel eltavle?

At få udskiftet sin gamle eltavle er en god investering, samtidig med at det også er mere sikkert. Ved at bestille en ny eltavle hos din elektriker Hvidovre får du en skræddersyet eltavle, der passer til dine ønsker og dit hjems behov. Har du for eksempel planer om at renovere eller udbygge, så kan der hurtigt blive behov for mere strøm. Hiv fat i reEL-installation og få din elektriker Hvidovre til at tilpasse din eltavle til dine planer! Uanset om du skal have nyt køkken eller bad, førstesal, tilbygning eller ladestander til en elbil, så er det godt at have ekstra kapacitet i eltavlen.

Udover ekstra kapacitet så kan du også få installeret nogle komponenter, som gør din el mere sikker. Du kan for eksempel få en enhed, der beskytter mod brand, lynnedslag og overspændinger. En anden mulighed er at få installeret kombirelæer, sådan så du er bedre sikret mod driftsnedbrud.

Udskiftning af gamle stofledninger eller helt nyt el

I mange ældre boliger findes der stadig stofledninger, og uanset om du lige er flyttet ind eller har boet med dem i længere tid, så er det en rigtig god idé at få dem skiftet. Stofledningerne er typisk i dårlig stand, og de er desuden også til stor brandfare. Står du og skal have udskiftet stofledninger, så er det også værd at overveje at få installeret helt nyt el. Kontakt reEL-installation og få dit hjem fremtidssikret! Det hele sker selvfølgelig på dine præmisser, og din elektriker Hvidovre skræddersyer en løsning ud fra dine ønsker og behov.

Køkken og badeværelse

Skal du have renoveret dit køkken, så skal de gamle elinstallationer sikkert også have en kærlig hånd, hvis de skal spille sammen med dit nye køkken. Med et nyt køkken følger der stort set altid flere hvidevarer, og derfor stilles der større krav til elinstallationerne. ReEL-installation har masser af erfaring med at lave el til nye køkkener, og jo tidligere i processen du tager kontakt, jo bedre. Ved at ordne el tidligt i processen kan din elektriker Hvidovre skræddersy løsninger efter dit køkkens behov, sådan så alle installationerne bliver gemt af vejen. Skal du have nyt badeværelse, så gælder det samme, og i begge tilfælde kan reEL-installation stå for hele renoveringen ved at samarbejde med blandt andet murere, malere og tømrere.