Sådan kan du lokke børn til at være mere aktive


Det er klart, at det er sundt at bevæge sig. Det anbefales, at man bevæger sig mindst en time om dagen, men det er ikke noget, der kommer naturligt for alle. Det kan i nogle tilfælde være virkelig svært at få børn til at bevæge sig. Hvis det er noget, man siger, at de skal, så kan de blive trodsige og have endnu mindre lyst til det. Det lyder fjollet, men sådan fungerer det altså bare nogle gerne oppe i børns hoveder. Derfor kan det være, at du i stedet for skal forsøge at lokke dine børn til at bevæge sig mere. Det kan du f.eks. gøre ved at finde det rette legetøj, der lægger op til, at man kommer ud og får bevæget sig. Det kan du finde mere inspiration til i denne artikel.

Rulleskøjter til børn

Man kan få rigtig god og sund motion ved at købe rulleskøjter til børn. Rulleskøjter til børn er også noget, der får dem til at komme udenfor, for det er klart, at det er en del sjovere at rulle et sted, hvor der er masser af plads. Du kan finde en masse gode bud på rulleskøjter til børn på https://www.legbilligt.dk/shop/94-rulleskoejter–rullesko/. Det kan også være en god idé at købe noget sikkerhedsudstyr, for det er klart, at man som forælder er nervøs, når ens børn skal ud i høj fart. Men det er også vigtigt, at børn får lov til sådan noget. Der findes rulleskøjter til børn og til voksne, så du kan godt tage med dem på tur, hvis du har lyst.

rulleskøjter børn

Et løbehjul

Lige nu er de elektriske løbehjul blevet meget populære. Men det behøves ikke at betyde, at man ikke godt kan erhverve sig et løbehjul, hvor man skal bruge sine egne kræfter på at komme frem. Det kan være, at du skal overveje, om det er noget for dit barn.

En bold at spille med

Det kan også være noget så simpelt som at købe en bold, som kan lokke barnet til at komme ud og spille med bold. Det er også med fordel noget, han eller hun kan gøre sammen med sine venner. Du tænker måske også, at dine børn sidder alt for meget foran computeren, når de hænger ud med deres venner. Det er også vigtigt, at børn er sammen på en anden måde.

Et sjippetorv

Det er virkelig god motion at sjippe, og det er faktisk også virkelig sjovt, når man først bliver god til det. Det kan også være en idé, når man har et barn, som man skal have til at bevæge sig mere.

En ny cykel

Hvis du gerne vil have, at dit barn er bedre til at tage cyklen, så kan det være, at du skal motivere barnet ved at give ham eller hende en ny cykel. Det er klart, at det er en hel del sjovere at komme ud og cykle, hvis man har en cykel, der er fed at cykle på. Det er også en rigtig god måde at få en masse motion på. Her skal du igen bare huske, at det er en god idé at købe en cykelhjelm med.