Makeup i 2022: her er årets største trends 

At lægge makeup er en af de mest komplicerede ting, når det handler om at blive klar før fest eller i det daglige. Der findes et væld at forskellige muligheder og forskellige produkter, som kan give dig det helt rette og smukke look i ansigtet. 

Men det kan være svært at finde rundt i de mange produkter, og det bliver ikke nemmere, når moden inden for makeup hvert år skifter. 

Derfor har vi samlet en lille liste over, hvad du skal holde øje med i år, så du kan være med på moden, når det kommer til makeup og look. 

Du kan også læse mere på https://gosh.dk/, hvor du finder et stort udvalg Gosh make up, som vil gøre dig skarp, lækker og moderigtig. 

Lip gloss vender tilbage

I 2022 er de tørre og matte læber skubbet i baggrunden til fordel for de mere skinnende af slagsen. Lip gloss er nemlig yderst moderne i år, og det samme gælder faktisk for det glansfulde look andre steder i ansigtet – eksempelvis på øjenlågene. 

Du finder et stort udvalg af lip gloss i udvalget af Gosh make up. 

De røde læber er kommet for at blive 

Hvis du er en sand nostalgiker og elsker det klassiske røde look på læberne frem for det skinnende, er 2022 heldigvis også dit år. De røde læber går aldrig rigtig af mode, men det klassiske og stilrene look får endnu mere opmærksomhed og er endnu mere populært i år, end det plejer at være. 

Farverig blush med masser af friskhed 

Når du har fundet frem til en smuk og moderigtig stil til læberne, kan du bevæge dig videre til dine kinder. Her er 2022 året for dig, der elsker vilde farver, og som ikke er bange for at putte nogle ekstra farver på kinderne. 

I år behøver du nemlig ikke begrænse sig til blush med farver, der kun fremhæver din naturlige glød. Du kan i stedet vælge lyse farver, som eksempelvis en lys rød, som vil give endnu mere glød til dit ansigt, end du normalt vil få med en blush i din egen hudfarve. 

Du kan finde et stort udvalg af blush i alle verdens flotte farver blandt udvalget af Gosh make up, så du kan få den glød, du altid har drømt om. 

Iskolde toner 

Hvis du er til det kølige look fremfor varm glød, er 2022 heldigvis også for dig. Her trender de kølige farver som eksempelvis en iskold pink, der kan bruges til at dekorere bl.a. dine øjenlåg. 

Naturlige bryn med masser af volumen 

I 2022 er der ingen grund til at trimme øjnebrynene alt for meget, hvis du fra naturens side er udstyret med et par velgroende og kraftigt bryn over øjnene. 

I år er de naturlige og fyldige bryn nemlig på mode, og i stedet for at trimme brynene kan du derfor lade dem gro og i stedet style dem med eksempelvis en brow gel, som du også finder i udvalget af Gosh make up.