Sådan køber du lingerie på internettet

Når man skal til at købe lingerie på nettet, kan det være let at blive overvældet, da der er så mange alternativer. Mens der er dem, der foretrækker komfort frem for sensuel appel eller omvendt, er der stadig dem, der finder sig selv forvirret. Specielt hvis man køber lingerie til en anden person. Så lad os tale om det grundlæggende ved køb af lingerie på nettet. 

Størrelse betyder noget 

Dette er lidt af en glidebane, for hvis ikke undertøjet passer, vil det se forfærdeligt ud – selv hvis det er en mærkevare. Størrelsen er vigtig, så sørg for at du har styr på, hvilken størrelse, der passer. Tjek det du har i forvejen, eller hvis du køber til nogen anden, prøv at spørge dem. Er det din partner, og du ønsker at det skal være en overraskelse, kan du også prøve at tjekke størrelsen på lingeriet i skufferne. Vær dog opmærksom på, at hvor stor en given størrelse er, kan variere mellem mærker. 

Lingerie Stil 

Overvej hvilken stil du eller modtageren foretrækker at bruge. Hvad ser bedst ud? Hvor vigtig er udseendet i forhold til kvaliteten? Er det noget, en særlig person skal se? 

Hvilke farver ser godt ud på huden? 

Sort er den mest populære farve til undertøj, men sorte ting ser ofte ens ud på de fleste billeder, så det er uhyre vigtigt at tilføje et farvespil.  Uanset om du vælger farvede pyntegenstande eller vælger at gå helt amok med dristige farver, skal du sørge for at vælge farver, der får huden og øjnene til at springe ud. Hvis kongeblå eller forårsgrøn altid har været den foretrukne farve til hverdagen, skal du også kigge efter lingeri i den farve. Tænk på de farver, der er mest flatterende for hudtonen. Sort har igen en tendens til at være universelt smigrende, men hvid kan få nogle mennesker til at se udvasket ud. Se nøje på de farver, der passer bedst til huden, håret og øjnene, og vælg derefter lingeri, der passer til modtagerens behov. På denne måde vil du hurtigt kunne finde frem til noget, der ser godt ud. 

Vid hvordan bh-størrelse virker 

Det er ikke blot et spørgsmål om et enkelt tal. Der er to forskellige tal, du bør have i tankerne; størrelsen på båndet og skålstørrelse. Båndet er målet på ribbenene, mens skålen er for hele området. 

Kvalitet er vigtigt 

Sammen med størrelse og stil bør du overveje kvaliteten. Det gør en kæmpe forskel. Det betyder ikke, at du nødvendigvis behøver at købe det dyreste, du kan finde. Køber du lingerie med mærke på internettet, vil du som regel kunne få god kvalitet for prisen. Lav-kvalitets lingerie er meget ubehagelig at have på, og kan være en katastrofe for kroppen. Derfor bør kvalitet være noget, du bør være maksimalt opmærksom på ved køb online. 

Forbered pengepungen 

Forbered dig på at skulle bruge flere hundreder af kroner på god kvalitet. Mange online sider tilbyder dog rabatter i deres lingeriesektion, så hold godt øje med den slags.