Sådan kommer du i mål med dit rygestop

Det er virkelig svært at komme af med en vane eller en afhængighed, som man har haft i mange år. Sådan er der nok rigtig mange, der har det med cigaretter. Rygning er næsten af de mest usunde vaner, du kan få, og hvis du har problemer med at kvitte smøgen, så kan det være, du skal prøve en ny metode. Det er nemlig vigtigt, at du ikke stopper med at prøve, bare fordi det ikke lige virkede i første forsøg. Der er mange tips til, hvordan man kan stoppe med at ryge. Det kan være, du bare skal prøve en af de metoder, du ikke har prøvet endnu?

Et bedre alternativ

Man har allerede forsøgt at skabe alternativer til rygning, der skulle gøre det nemmere at stoppe. Her har man f.eks. lavet nikotintyggegummi og -plastre, som skulle stille nikotintrangen, uden at man fik røg ned i lungerne. Disse varer er dog meget dyre, og ikke særlig drøje i brug. Det kan hurtigt blive dyrere at stoppe med at ryge, end det rent faktisk er at ryge. Det kan være, du skal bruge et andet alternativ. Har du nogensinde overvejet, om du bør skifte over til E cigaret? Du kan få en E cigaret startpakke, så du kommer godt i gang.

Du skal ikke stoppe med at ryge

Det kan være, at det hjælper dig, hvis du prøver at tænke på, at du faktisk ikke skal stoppe med ryge. Det, du skal stoppe med, er at ryge tobaksrøg. Du kan godt stadig ryge på en E cigaret. Det kan være, du skal have en E cigaret startpakke, så du kan komme i gang med at bytte cigaretten ud med en E cigaret. Der er i hvert fald mange, der er stoppet med at ryge, som har benyttet sig af denne metode og haft succes med den. Hvis man er vant til at ryge på noget, så kan man blive meget rastløs, når man ikke længere har denne mulighed. For mange er det jo også afstressende at ryge og noget, man bruger i pressede situationer. Det er derfor ikke så svært, hvis det er svært at kvitte smøgerne. Det er derfor, mange finder det lettere at skifte til E cigaret. Her får man nemlig stadig følelsen af, at man ryger – det er bare på en måde, der er langt bedre for dit helbred.

Sådan skifter du

Der er nogle, der bare skifter fra cigaret til E cigaret med en E cigaret startpakke fra den ene dag til den anden. Hvis man har røget i mange år, så kan det dog godt kræve lidt mere overtalelse, før man føler, at man helt kan lave skiftet. Det er vigtigt, at du gør det på din egen måde. Det kan være, du i starten bare skal cutte halvt ned på dine cigaretter og så fortsætte nedefter, efter du er helt stoppet. Du kan altid læne dig op af din E cigaret, når du skal stoppe. På et tidspunkt bliver det det eneste, du har brug for.