Dansk brand verdenskendt for perfekte jeans

De fleste kvinder kender til følelsen af at være på evig jagt efter de helt perfekte bukser. Bukser, der sider pænt og tæt på de helt rigtige steder, men som er så elastiske, at de ikke hæmmer bevægelsesfriheden. Bukser, der bare komplimenterer kvindekroppen på den helt rette måde og er designet i materialer, der føles godt på den sensitive hud. Kvindernes bønner er blevet hørt. Det danske tøjbrand Mos Mosh er blevet verdenskendt for deres formidable jeans, der bare sidder helt perfekt. Siden hen kom også den lækreste Mos Mosh jakke og meget mere til.

Fra de perfekte jeans til en stor kollektion med masser af kategorier og styles

Brandet blev grundlagt i Danmark i 2010. De startede med at designe lækre jeans, men i årenes løb har deres kollektioner haft betydeligt vokseværk og byder nu på forskellige styles som:

 • Blazere
 • Bluser
 • Bukser
 • Jeans
 • Jakker
 • Skjorter
 • Strik
 • Joggingbukser
 • Cardigans
 • Læderjakker
 • Frakker
 • T-shirts

Unik stil, der skiller sig ud fra mængden

Stilen ved tøj fra Mos Mosh er helt særlig, hvilket formentlig er en af hovedårsagerne til, at kvinder fra hele verden har omfavnet tøjet med stor begejstring. Det er anderledes, pænt og sofistikeret. Det er tøj, der kan bæres af kvinder i alle aldre. Det er ikke vildt udfordrende med en masse bar hud, men derimod tøj, der udstråler stil og klasse.

Flotte, feminine snit og detaljer

Blot fordi det udstråler stil, er det ikke ensbetydende med, at de er stift og alt for tækkeligt. En af deres styles, som også er yderst populær, er deres blazere. Dette er et rigtig godt alternativ, når du skal være fin og præsentabel, men samtidig ikke føler for at have et jakkesæt på. Den dybe udskæring fremhæver de kvindelige former sammen med det pæne snit ved taljen.

Mos Mosh

Mos Mosh er kendt for god fasform og flot design

Det, der kendetegner dette unikke brand, er særligt den gode kvalitet, som skinner igennem ved alle styles. Man kan altid være helt sikker på, at der er gjort meget ud af at designe den helt rigtige pasform. Der er tænkt helt ned i de små detaljer, hvor man eksempelvis har sørget for, at der ikke sidder ubehagelige syninger og gnaver nogen steder.

Stilrent tøj med sans for detaljerne

Farverne er gerne tidløse, stilede og modne. Gerne afdæmpede farver eller i naturfarver. Sortimentet byder både på simple og stilrene designs samt styles med sans for den mindste detalje. Der kan både findes styles med print, blonder, mønstre og søde detaljer, der får den kendte Mos Mosh stil til at skinne igennem.

Funktionelle lækre, lange frakker, der kan holde dig varm til vinter

Er du på udkig efter en varm vinterfrakke, kan du roligt kigge nærmere på frakker fra Mos Mosh. Som altid er de designet med lækker pasform og med praktisk design for øje. Det betyder, at du der får en frakke, der opfylder funktionen i at holde dig varm. De designer gerne ekstra cozy frakker, som du kan lade dig synke helt ned i, som var de en dejlig dyne, du var indhyllet i.