Prøv at skift fredagsslikket ud med asiatisk slik

Asiatisk slik er en fantastisk måde at sørge for, at du får dit sukkerfix på en sundere måde. Asiatisk slik er normalt meget mindre tilsat sukker og er generelt mere naturligt sød. Hvis du leder efter et alternativ til fredagsslikket, kan asiatisk slik være det perfekte valg for dig. Du kan finde mange forskellige typer af asiatisk slik i de fleste asiatiske butikker eller online. Prøv noget nyt og sundere i dag! Du kan med stor fordel og relativt nemt gå op opdagelse i det store udvalg af Asiatisk slik her.

Asiatiske snacks

Asiatiske snacks kommer i mange forskellige former og smage. Nogle af de mest populære asiatiske snacks er:

1) Lykkekager, disse små kager fra Kina er søde og bidrager med et godt humør.

2) Forskellige former for ingefærslik er en anden populær snack i Asien. De er søde, sprøde og kan findes i mange forskellige varianter. Alt fra tyggegummi, til surt slik, til almindeligt slik til bolcher.

3) Chokolade, asiatisk chokolade er ofte meget anderledes i smagsvarianterne end dem fra vesten. Det skyldes at mælkechokolade ikke er lige så almindeligt som i norden. Nogle af disse mystiske smagsvarianter kan for eksempel være KitKat med tang, Kitkat med lilla sødekartoffel, Kitkat med Wasabi bare for at nævne nogle af dem.

4) Samtidig er de også helt vilde med tørrede frugter i Asien. Det er alt fra tørrede figner, til tørrede abrikos til tørrede mangoer. De er simpelthen helt vilde med det.

Asiatisk kultur

Asiatisk kultur er meget anderledes end vestlig kultur. I Asien er familien meget vigtig, og mange asiater ser familien som det vigtigste i deres liv. Dette kan blandt andet ses i den måde, hvorpå asiaterne fejrer ferier. I Asien er der mange forskellige ferier, som er helt anderledes end de vestlige ferier. Nogle af disse ferier inkluderer:

1) Kinesisk Nytår – kinesisk nytår er den største og mest vigtige ferie i Kina. Nytåret falder normalt i januar eller februar, og det markerer starten på den kinesiske kalender. Kineserne bruger denne tid til at være sammen med deres familier, spise god mad og se de nye årlige tv-programmer.

2) Thaipusam – Thaipusam er en hinduistisk festival, der finder sted i indien og Sri Lanka. Under denne festival bliver mange af de hinduistiske guder tilbedt, og folk fejrer deres tro.

3) Obon – obon er en japansk festival, der bliver afholdt i midten af sommeren for at tilbede disse guder og få velsignelse fra dem. Denne festival inkluderer mange forskellige ting, som blandt andet temafester, musikalske optrædener og søde festligheder. Her sørger man blandt andet også for at ånderne ikke angriber ens afdøde bedsteforældre, eller andre døde man måtte have kært.

4) Loy Krathong – loy krathong er en populær buddistisk festival, der finder sted i Thailand for at vise taknemmelighed over for guderne for alle de gode ting, som de har gjort. Under festivalen bygger man krathongs, eller små skibe af blomster og blade. Derefter lægger folk dem i et flodleje sammen med levende lys for at vise ærefrygt for guderne.