Husk at passe på dine tænder, vælg en tandlæge der kan levere varen

Hvis du er bosat i Ballerup eller omegn og skal bruge en god tandlæge, så er det ikke lige meget, hvor du render ind – du skal vælge et sted, hvor du kan få lavet dine tænder godt og billigt. Der er sikkert mange tandlæger Ballerup, men der er ikke nogen som Plus1. 

Plus1 er din lokale tandlæge i Ballerup, og er en del af i alt 4 klinikker i Storkøbenhavn, hvor målsætningen altid har været at være en af Storkøbenhavns førende tandlæger, som betyder, at den bedste serviceoplevelse bliver leveret til kunderne, både før du skal behandles, mens behandlingen står på, og efter afsluttet behandling. 

Det løfte du får som kunde er, at der anvendes det nyeste udstyr, der kan findes på markedet i dag, hvor du samtidig møder tandlæger der både er professionelle og veluddannede, som også elsker at tage imod patienter, og ikke mindst som formår at yde den bedste service i tiltalende rammer. 

Hvis det er sådan, at du lider under tandlægeskræk, så er det absolut ikke noget problem. 

Dine fordele som ny patient hos Plus1 

Hvis du kommer som ny patient, så koster et besøg ikke det hvide ud øjnene. En sådan undersøgelse dækker eksempelvis undersøgelse af tænderne og rensning, og her er det altså en fordel at kende lidt til prisen inden, så man ved, hvad man går ind til. 

Af andre fordele kan nævnes, at der er lange åbningstider, så du kan komme til tidligt på hverdage, og endda også visse lørdage, så selv de der ikke kan finde tid på hverdagene kan komme til. 

Hvis du kommer til at tænke på, at du skal til tandlæge, men af en eller anden årsag ikke kan ringe, så har du mulighed for at foretage online-booking af en tandlægetid, hvilket gør, at du kan planlægge dit tandlægebesøg, uanset hvor du befinder dig – det kræver bare, at du husker det. 

Du kan finde en Plus1, der passer dig, uanset hvor du bor i Storkøbenhavn, og hvorfor ikke byde dig selv det bedste, når nu du alligevel skal til tandlægen? 

Få en idé om hvad det koster inden du tager af sted til Plus1 

Det er ikke alle tandlæger der giver mulighed for at du kan se hvad det koster inden du skal have behandling, men hvis du efter det første besøg finder ud af at du trænger til at komme op og sidde mere i tandlægestolen, så kan du inde på hjemmesiden finde vejledende priser på de fleste gængse behandlinger, og kan på den måde opnå klarhed over både om du har råd, men også sammenligne priserne med andre, det må siges at kunne kaldes for åbenhed. 

Hvis du er i den gruppe af mennesker hvor tilskud fra kommunen kan komme i spil, så er der også informationer om det, specielt hvis du har et medicinkort. 

Så gør noget godt for dig selv i dag, tag beslutningen og vælg den bedste tandlæge.