Mulighederne for terapi

Leder du efter god terapi København behøver du ikke lede længere. God terapi er det mindste af det, du kan forlange. Terapi skal være godt og brugbart for dig, der har brug for det. prisen på terapi er stort set den samme, så du kan ikke tage den som udtryk for, om du har fundet god terapi i København. Du må overveje nøje hvad du har brug for og så finde et sted som har speciale i lige netop dit problem. Alle får brug for terapi på et eller andet tidspunkt. Det er bare ikke alle, der finder den gode terapi i København.

Kort eller langvarig terapi

En anden ting, du bør overveje, er, om du på forhånd kan afgøre, om du går i gang med et kort eller et langt forløb. Det kan være svært selv at vide. Et lille traume kan være toppen af isbjerget. Måske handler det slet ikke om den faktuelle situation. Måske var denne situation bare det, der udløste alt det, du troede var overstået. Mange mennesker gemmer på deres traumer. Det er ligesom en opsparingskonto, bare ikke i positiv forstand. Alle de små traumatiske oplevelser bliver placeret på kontoen. Der står de nydeligt og trækker renter. En dag brister boblen. En lille og i sig selv ubetydelig hændelse kan vælte hele opsparingen. Skeletter hopper frivilligt ud af skabe. Torden og ild rammer fra himmelen. Stop op og find god terapi i København.

Et langt forløb betyder ikke at du er skingrende tosset, det betyder bare at du har sat for meget ind på kontoen.

Terapi for alle

Vores tid er en hurtig tid. Vi laver alt for meget og får alt for mange indtryk. Vores hjerne er endnu ikke så udviklet at den kan følge med. Vi har alle brug for terapi. Vi ved det bare ikke. Vi går alle sammen og propper traume efter traume ind på kontoen fordi vi ikke synes vi har tid til at tage os af dem. En god lang ferie kan hjælpe med lidt af det der er galt, men ikke det hele. Når problemerne står på kontoen, er det ikke sikkert at de titter frem, selv når vi slapper af. En god lang ferie får ofte kun ryddet op i det der ligger allerøverst. Den udsætter så at sige bare det endelige sammenbrud.

En terapi som er fortløbende lader dig tage hånd om traumer, mens de er friske, og før de bliver sat ind på kontoen.

Alt det du kan gøre selv

Der er virkeligt meget, du kan gøre selv. Gå ned i tid. Omlæg din økonomi så du ikke behøver arbejde så meget. Genoptag venskaber. Sæt tid af til at hygge dig med venner eller veninder. Gå tur med din hund. Få frisk luft og kom ud af dit hoved. Prøv at se det der er omkring dig. Oplev det nu du er i. Spis ordentligt. Hold øje med hvad du stopper i hovedet. Drop de hurtige løsninger. Lav god mad til dig selv. Alt det du kan gøre selv er bare ikke altid nok.