Ønsker du at opnå en mindre stressende livsstil, mens du har en virksomhed?

Det kan være, at du længe har tænkt på at starte din egen virksomhed. Samtidig ved du, at du måske ikke er så god til at passe på dig selv, og du frygter, at du kan ende i en situation, hvor du bliver meget stresset, og der ikke rigtigt er nogle til at passe på dig. Du vil nemlig gerne leve en sund livsstil, hvor du kan lave alle de ting, som du vil, samtidig med, at du har en god virksomhed, der vokser og bliver større. Du frygter dog, om det overhovedet er muligt at have en virksomhed, der kan vokse sig stor, samtidig med, at du ikke ønsker at lægge for meget tid i det. Men vi giver dig et par gode råd til det her. 

En større kundegruppe uden større pres på dig

Du ønsker måske at få flere kunder fra udlandet, men du frygter, at det kommer til at kræve et stort arbejde fra dig. Med DDP levering kan du gøre det meget nemmere, og det behøver ikke at kræve et stort arbejde fra dig. Hvis du ønsker at leve mindre stressende, kan du ansætte flere, og så kan du give nogle af dine opgaver videre, så det ikke længere er dit ansvar. Det kan dog stadig virke stressende, fordi det er din virksomhed, men der er det godt at arbejde med, at du skal huske, at du har givet opgaven videre, og at den person er kompetent nok til at klare den.  

Flere ansatte

I forbindelse med det ovenstående, kan det være en hjælp at ansætte flere, så du ikke er den eneste, der sidder med ansvaret for mange ting. Ved at have flere ansatte, skal du selvfølgelig forholde dig til flere mennesker, men disse mennesker udfører også opgaver for dig, som du måske selv skulle have klaret, hvis de ikke gjorde det. Herved er det altså en mindre stressende ting for dig, fordi du ellers skulle have klaret alle de opgaver selv.

Hav flere pauser 

Det er vigtigt, at du heller ikke bare lader dig selv arbejde hele tiden, fordi det kan være nemt at blive fristet af, at du lige skal svare på den mail og lige tage det opkald. Her kan det være en god idé bare at slukke telefonen og sørge for, at dine opkald går videre i virksomheden til en anden, der på de tidspunkter kan tage sig af det.

At have en virksomhed behøver heller ikke altid at være en kamp om at blive større eller få mest muligt vækst. Det er også okay, at det går godt, og at du er tilfreds med, hvor i er nu. 

Aktiviteter som du holder af

Det kan hjælpe meget at lave ting, som du godt kan lide at lave, så du også har andet på skemaet end bare dit arbejde. Det kan være at tage ud at spise med dine venner eller lave nogle aktiviteter med din familie.