Alt du skal vide om et sofabord i marmor!

Er du på udkig efter et nyt sofabord? Men er du i tvivl om, hvilket materiale det skal være i? Må vi så prøve at foreslå marmor? Marmor er et utroligt flot og eksklusivt materiale, så det vil helt sikkert give noget nyt liv til din stue. Hvis du gerne vil vide mere om et sofabord i marmor, skal du læse med herunder!

Fordelene ved et marmor sofabord

Der er mange fordele ved marmor, og det er derfor, at det er så et vedvarende populært materiale. Vi har herunder nævnt nogle af fordelene ved et sofabord i marmor – og marmor generelt.

 1. Skønhed er bestemt øverst på listen over fordele ved marmor. Intet kan virkelig sammenlignes med dette materiale. Et marmor sofabord supplerer næsten enhver indretning og er et iøjnefaldende samtaleemne for gæsterne.
 2. Marmor er holdbart, hvis det plejes ordentligt og konsekvent. Med ordentlig pleje kan det måske overleve hvert andet møbel i dit hjem!
 3. Det vil aldrig rigtig gå ud af mode. Læg mærke til, hvordan selv antikke marmormøbler aldrig bliver forældede. Marmor er en sikker tilføjelse til dit hjem, som du ikke behøver at ændre eller udskifte, og det er usandsynligt, at du nogensinde ville ønske det!
 4. Marmorbordplader fås i en række smukke naturlige farver, og sofaborde kan designes til at supplere en moderne stemning såvel som et naturligt, traditionelt eller antikt look. Du finder let et marmor sofabord, der forbedrer din stil.
 5. Marmor kan gendannes af en professionel med gode resultater, hvis det ikke vedligeholdes ordentligt.
marmor

Sådan plejer du dit sofabord i marmor

Hvor meget kræves der for at vedligeholde et marmor sofabord? Generelt skal du bare være forsigtig med det. Men vi har herunder nævnt nogle ting, der er gode at gøre, hvis du er ejer af et sofabord i marmor.

 • Brug glasbrikker på dit marmor sofabord hele tiden.
 • Hvis der er et spild, skal du straks tørre det op.
 • Brug rengøringsmidler, der kun anbefales til marmor. Traditionelle rengøringsmidler til husholdninger, der indeholder hårde kemikalier, kan beskadige overfladen eller medføre en sløv finish.
 • Hvis du vælger et sofabord i hvidt marmor, skal du ikke bruge voks. Det kan forårsage alvorlig misfarvning og muligvis gøre din smukke hvide farve til en kedelig, mat gul.
 • Husk at forsegle marmor som anbefalet. Ikke alt marmor har brug for forsegling. Sørg for at spørge, om det skal forsegles, før du køber et bestemt stykke marmormøbler. Forsegling er relativt let at gøre, så længe du bruger en topkvalitetsforsegler.
 • Brug af en mild sæbe et par gange om året er okay, men meget varmt vand og en blød svamp fungerer fint til daglig rengøring. Du kan derefter polere stenen med en blød bomulds- eller mikrofiberklud.

Er det det værd at have et sofabord i marmor på trods af vedligeholdelsen? Absolut! Et elegant marmor sofabord kan være midtpunktet i et rum. Du vil sandsynligvis opdage, at det er dit yndlingsmøbel i dit hjem. Heldigvis vil det vare evigt, så du behøver ikke udskifte det!