Tre råd: Sådan holder du den fedeste sommerfest

Når du skal holde sommerfest, er der mange ting, du kan være opmærksom på. Hvem du inviterer, hvornår du planlægger din fest, og hvad og hvordan hele festen kommer til at gå, er op til dig.  

Der er derfor mange valg at tage, som du bliver nødt til at forholde dig til, når du skal holde nabolagets fedeste sommerfest. Men frygt ej; her er tre gode råd til, hvordan du kan klare det. 

Stemningen er vigtigst  

Husk, at når du holder fest, er stemningen dit ét og alt. Hvis der er dårlig stemning, betyder det også, at festen kommer til at være svær at få op i omdrejninger.  

Du kan bruge flere forskellige selskabslege eller aktive og kreative spil til at få gang i stemningen og festen.  

Invitér dine bedste venner og vær ikke bange for at blande venner fra forskellige grupper. De kommer højst sandsynligt til at få en federe fest, netop fordi der er nye spændende og søde mennesker at møde.  

Du kan også med fordel servere forskellig mad og drikkelse for dine gæster, og husk på, at du sagtens kan gøre alle de ting, som du gør til en normal indendørs fest, udendørs. Det er intet problem overhovedet, og dine gæster og du vil have det bedre i solens stråler end ellers.  

Fadølsanlæg køb? Overvej det! 

Hvis du holder en stor sommerfest, og den er udenfor, kan det være en god idé for dig med et fadølsanlæg køb. Det er rigtig godt til, hvis du skal servere øl for mange gæster og ikke kun den allertætteste omgangskreds. Husk, at dine venner sagtens kan hjælpe dig med det – ansvaret for den behøver på ingen måde at være på dine skuldre alene, du kan sagtens fordele det.  

Dine venner vil blive henrykte over overhovedet at have muligheden for at holde en fest med et fadølsanlæg, så du bør i det mindste overveje, om det kunne være en god udvidelse til din sommerfest.  

Tjek vejrudsigten  

Der er intet værre end dårligt vejr, og det kan du nemt undgå mange uger i forvejen, hvis du sørger for at have dig selv opdateret på vejret i god tid.  

Du kan med fordel også sætte markiser eller parasoller ud, hvis du holder festen i haven eller i en park. Dine gæster vil være meget glade for, hvis de kan gemme sig lidt i skyggen.  

Samtidigt kan det også være et hyggeligt og måske romantisk sted at gemme sig inde under, hvis det pludseligt skulle begynde at regne, hvilket det meget typisk kan i sommermånederne.  

Vær derfor beredt på at trække fadølsanlægget og dine gæster i ly for regnen, så I ikke behøver at blive våde.  

Der er også andre ting, der kan blive nemmere eller mere tilgængeligt, når først du har købt et fadølsanlæg – for eksempel kan du med fordel invitere dine venner til et spil øl-bowling eller beer pong, uden at I behøver at skænke flasker, dåser, oprydning eller pant én eneste tanke.