Smykker kan forbedre alle looks


Hvis du har en af de dage, hvor du ikke lige orker at hoppe ud af joggingtøjet, men samtidig gerne vil se godt ud, når du skal ned og handle, så frygt ej. Der er faktisk et meget simpelt trick, som kan forbedre alt tøj. Noget så simpelt som smukke smykker. Hos eksempelvis Guldsmykket finder du accessoires, som kan spice ethvert sæt tøj op. Gå fra træt mus i joggingtøj til street og cool.

Op med håret og i med øreringene

Noget der virkelig kan hjælpe på, at man ligner en, der kan overskue dagen, det er at få håret op i stram knold. Så kan man tage et par store og smukke øreringe i, da det kan fjerne fokus fra de trætte øjne. Vupti, så ligner man en, som har brugt timer på at gøre sig klar. Det kan også skabe noget mega nice, hvis man som mand vælger at få lavet huller i ørene. Man ser det mere og mere på catwalks. De seneste par år har ørepiercinger til mænd virkelig slået igennem, da det ellers har været et noget undervurderet smykke. En ring giver sømand vibes, hvorimod en sticker er mere street.

ringe

Kombinér mange forskellige ringe

Det er ikke kun smukt med ringe i ørene, men også på fingrene. Man kan sagtens kombinere forskellige materialer såsom guld og sølv. Hvis man samtidig vælger at gå med nogle store ringe på nogle af fingrene og tynde, fine ringe på andre, giver det virkelig et sejt look. Smykker som fingerringe er ikke kun forbeholdt de gifte. Men hvis man er træt af at blive flirtet med i byen, er det et godt trick at tage en diamantring på ringfingeren og lade som om, man er forlovet. Så er det i hvert fald meget nemmere at afvise bejlerne.

De sødeste gaver til veninder

Udover at det er blevet populært at have mange ringe på, på en gang, er det også blevet sejt at have mange halskæder på. Det kan både gøres til det mere cool look, men også til det klassiske. Derfor er en halskæde som gave altid en god idé. Så længe man lige er opmærksom på, hvad den der skal modtage gaven mest er til i forhold til materialevalg. Det behøver ikke være en veninde halskæde med splittet hjerte, som da man var barn. Et godt råd er at gå efter en kæde, hvor vedhænget kan tages af, så modtageren selv kan købe et ekstra, hvis man bliver træt af det man har.

Smykker kan gå i arv

Det bedste ved at investere i smykker er, at de kan holde evigt, hvis man sørger for at passe godt på dem. Et godt trick er at beholde den æske de kommer i og så lægge dem i den, hver gang man tager dem af. Det kan også være fornuftigt at tage dem af, når man arbejder eller sveder meget, for at skåne dem for støv og sved. En dag kan dine børn måske få glæde af dem.