Leder du efter hjælp til din træning?

I dag er der ufatteligt mange danskere der bruger deres fritid på at træne. Det kan både være fitness, fodbold, løb, kick boksning, yoga eller mange andre træningsformer. Hvis du er en af dem der træner meget, ja så kender du sikkert til de mange former for kosttilskud, proteinbarer og meget andet. Dette er produkter som kan, hvis man træner meget, hjælpe med at din krop restituere korrekt, og tilføjer den de elementer som den måske kan mangle. Hvis du kunne tænke dig at lære mere om netop disse produkter, i dette tilfælde kreatin, så læs med her. Du kan finde kreatin til gode priser hos Only Approved.

Hvad er kreatin?

Hvis du tidligere har prøvet kosttilskud, ja så kender du nok til kreatin. Men ved du egentlig hvad kreatin er? Kreatin er en form for aminosyre-lignende stof. Stoffet findes primært i vores muskler, og det produceres naturligt her. I og med stoffet findes i vores muskler, ja så kan det, hvis du træner meget og dermed bruger dine muskler meget, være en rigtig god idé at supplere med et kreatin tilskud, således dine muskler altid er klar og godt kørende. Helt naturligt indtager man kreatin fra både kød og fisk, og derfor er det vigtigt at sørge for man får den rette kost. Hvis du er vegetar eller veganer og dermed har valgt disse madvare fra, ja så kan det også her være en god idé at benytte et kosttilskud af kreatin. Men selvom du ikke er vegetar eller veganer, ja så kan det altså være en god idé at supplere med kreatin hvis du træner meget, og har et ønske om at opbygge dine muskler og derudover forbedre din udholdenhed. Endvidere har det også en masse fordele at benytte sig af supplement af kreatin hvis du dyrker ekstremsport, og dermed arbejder med eksplosiv træning.

Hvor køber du kreatin?

Kreatin er et kosttilskud som oftest sælges i pulverform. Dette pulver kan indtages både opløst i vand, juice, saft eller andre former for pre-workout. Der findes en del forskellige typer af kreatin. Her kan du vælge både den ordinære kreatin, eller en kreatin form som er beskyttet og kvaliteten og råmaterialet er sikret. Du vælger altså selv om du tager de almindelige og billigere typer kreatin, hvor der dog ikke kan sikres kvaliteten af det egentlige produkt, eller en dyrere version som sikrer dig en bedre kvalitet.

Husk bivirkningerne

Du skal dog også huske, hvis du benytter dig af kosttilskud, at der kan være bivirkninger heraf. Du skal altså være opmærksom på ikke at lave et overforbrug af kreatin. Hvis du passer på dit forbrug, og ikke overforbruger stoffet, ja så burde du ikke skulle være bange for bivirkninger. Ved større forbrug er der få mennesker som har oplevet: angst, tungt åndedræt, træthed, feber og hovedpine. Så vær altid på den sikre side. Klik ind på linket ovenfor og få en yderligere viden om kreatin, kosttilskud og træning allerede i dag.